По-атрактивен е голия мъж

Когато става въпрос за големината на мъжкият полов член, почти винаги се обсъжда неговата дължина. Ширината обаче също е част от големината.

Но обикновено мъжете смятат своя пенис за малък, ако той е къс и дебел, и за голям, ако изглежда дълъг и тесен. Открай време се обсъжда въпросът дали размерът изобщо има значение за жените и за сексуалното изживяване по време на акта.

Известните американски сексолози Мастерс и Джонсън приемат, че големината на мъжкия пенис почти или въобще няма значение за сексуалното изживяване на жената и че всеки мъж може да достави на всяка жена достатъчно сексуално удоволствие, ако я стимулира подходящо по време на половия акт.

Мастерс и Джонсън обосновават своята теория с това, че вагината на жената може да се нагоди към почти всеки размер на пениса.

Доброто сексуално изживяване зависи най-вече от дебелината на пениса

Ръсел Айзенман се усъмнил, че на жените наистина им било все едно какъв е размерът на половия член на мъжа. За целта провел анкета сред 50 студентки в университета, където преподавал. Ролята на анкетиращи изпълнявали двама студенти с атлетични тела от същия университет.

Студентките на възраст между 18 и 25 години трябвало да отговорят на един-единствен въпрос: „При секс кога е по-хубаво усещането, при дълъг или при дебел пенис?”

боксерки
Мъжете и с бански са атрактивни

Всичките 50 отговорили на въпроса и 45 казали, че по-хубаво е усещането при дебелия пенис и само пет дали предимство на дългия.

Никоя от жените не Отговорила, че няма разлика и е все едно. За Айзенман възможното обяснение се крие във факта, че дебелият пенис по-силно стимулира областта около клитора и по този начин дава на жената усещането за „по-пълно” сексуално изживяване.

Ако някоя от многобройните народни мъдрости, отнасящи се до връзката между големината на пениса и сексуалното изживяване на жената, би трябвало да се приеме за най-подходяща, то нека е следната: На жената й е гот и с дебел и къс, щом работи с хъс.